Orthopedie en traumatologie

Deze tak van de geneeskunde omvat het hele locomotorisch stelsel. 

U kan terecht voor bot- en gewrichtsklachten, spier- en peesoverbelastingen, sport- en ongevalsletsels, infiltraties, steunzolen, orthopedische schoenen en ander aangepast orthopedisch materiaal, kinderorthopedische aangelegenheden,…

Het doel is om na anamnese en klinisch onderzoek, zo nodig aangevuld met technische investigaties tot een accurate diagnose te komen en de meest gepaste behandeling aan te bieden. Indien een operatie als eerste keus naar voor komt, kan u rekenen op een uitgebreid netwerk van collega’s en staat Dr. Van Doninck er op u persoonlijk te verwijzen naar een chirurg die aan een ziekenhuis verbonden is met subspecialisatie in het domein waarbinnen uw ingreep valt. (voet en enkel – knie – heup en bekken – rug- hand en pols – elleboog – schouder – nek) 

Orthopedische zorg verhoogt ontegensprekelijk uw levenskwaliteit en laat u volwaardig deelnemen aan het leven in al zijn facetten: gezin, professioneel, vrije tijd,… Ga voor optimale condities. Boet niet in aan quality of life en maak een afspraak voor gepersonaliseerde medische zorg.

Orthopedie

Infiltraties

Steunzolen en (semi-) orthopedische schoenen